LIGA ŠAMPIONA: Jakšić golom u poslednjoj sekundi doneo radost Novobeograđanima u Dubrovniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 20:53

LIGA ŠAMPIONA: Jakšić golom u poslednjoj sekundi doneo radost Novobeograđanima u Dubrovniku

Meč 12. kola.

Vaterpolisti Juga bili su domaćini Novom Beogradu u duelu 12. kola Lige šampiona. Na kraju je bilo 11:11 (1:3, 4:2, 1:3, 5:2).

Bod Beograđanima je sekund pre kraja doneo Nikola Jakšić, a interesantno je da su momci iz Dubrovnika prvi put poveli sa 11:10.

Strelci su bili: Joković tri, Fatović, Lazić dva, Žuvela, Kakaris, Vukojević i Biljaka jedan za Jug, S. Rašović četiri, Vlahopulos, Granados dva, Jakšić, Šušiašvili, Skumpakis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po jedan za Novi Beograd.

- Čestitam igračima, očekivano teška utakmica. Na kraju smo stigli do boda mada mislim da smo zaslužili i više od remija. Na kraju važan bod za nas - rekao je Živko Gocić, trener Novog Beograda.

Vjekoslav Kobeščak trener Juga je bio prezadovoljan.

- Bili su možda i bolji ali smo na kraju uspeli da ih stignemo posle lošeg početka. Nismo se još kvalifikovali ali posle svega ovo je dobar rezultat za nas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.