LIGA ŠAMPIONA: Dortmund ponovo bolji od Njukasla, Šahtjor šokirao Barsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 21:46

LIGA ŠAMPIONA: Dortmund ponovo bolji od Njukasla, Šahtjor šokirao Barsu

Odigrani prvi mečevi četvrtog kola.

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su Njukasl (2:0), dok je Šahtjor bio bolji od Barselone (1:0) u mečevima četvrtog kola Lige šampiona.

Dortmund je posle trijumfa u Engleskoj ponovo bio bolji od tima Edija Haua. Inicijativu u prvom delu igre domaći su krunisali u 26. minutu. Fulkrug je iskoristio pas Sabicera i promenio rezultat.

Pitanje pobednika je rešio Brandt 11 minuta pre kraja meča. Pukla je kontra posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kornera Njukasla, a Nemac je odlično iskoristio pas Adejemija i postavio konačan rezultat.

Šahtjor je priredio veliko iznenađenje trijumfom nad Barselonom. Strelac jedinog gola je bio Sikan u 40. minutu meča. Treba napomenuti da je duel odigran u Nemačkoj.

GRUPA F

Borusija Dortmund - Njukasl 2:0 (1:0)

Milan - PSŽ (21)

GRUPA H

Šahtjor - Barselona 1:0 (1:0)

Porto - Antverpen (21)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.