LIGA ŠAMPIONA: Arnautović probio Čolov bunker, remi PSV-a i Dormunda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 00:13

LIGA ŠAMPIONA: Arnautović probio Čolov "bunker", remi PSV-a i Dormunda

Sve je otvoreno pred revanš mečeve.

Fudbaleri Intera savladali su Atletiko Madrid (1:0) dok nije bilo pobednika u duela PSV-a i Borusije Dortmund (1:1) u prvim utakmicama osmine finala Lige šampiona.

Junak Neroazura je bio Marko Arnautović. Austrijanac je ušao u igru na početku drugog poluvremena i postigao pobedonosni gol 11 minuta pre kraja meča.

Pogrešili su gosti na sredini terena, pukla je kontra. Oblak je zaustavio udarac Lautara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Martineza, ali na nesreću Slovenca na loptu je naleteo Arnautović i poslao je u mrežu.

Inter je bio bolji rival tokom ovog meča, a posebno se to može reći za drugo poluvreme u kom je pre postignutog gola imao niz prilika, a upravo je Arnautović mogao i ranije da pogodi gol gostiju, ali je promašio ceo gol iz izgledne prilike u 63. minutu.

Sa druge strane, Dijego Simeone je očitao došao u Italiju da izbegne poraz, ali takav pristup mu se nije isplatio i moraće na Vanda Metropolitanu da juri zaostatak.

Remi smo videli u meču u Ajndhovenu. Gost je neposredno pre početka meča zadesio hendikep pošto se prvi golman Kobel povredio i na gol je morao Mejer.

To nije omelo Dortmund da u 24. minutu povede. Malen je bio strelac protiv bivšeg kluba i odlučio je da ne proslavi taj pogodak. Imao je sreće Holanđanin pošto je lopta na putu ka golu zakačila jednog od defanzivaca PSV-a.

Duel je sudio srpski arbitar Srđan Jovanović i u 56. minutu je dosudio penal za domaće. De Jong je bio siguran realizator najstrože kazne.

Do kraja meča rezultat nije promenjen, pa će u Nemačkoj biti sve otvoreno u borbi za plasman među osam najboljih timova Evrope.

Revanš mečevi se igraju 13. marta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.