LEGENDARNI NAPADAČ JASAN: Inter je bolji od Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 18:07

LEGENDARNI NAPADAČ JASAN: Inter je bolji od Milana

Meč Lige šampiona se igra u sredu.

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Kristijan Vijeri izjavio je da je Inter favorit u polufinalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Milana, prenose italijanski mediji.

Milan i Inter će u sredu od 21 sat igrati prvi meč polufinala Lige šampiona, a revanš je na programu šest dana kasnije. - Inter je u boljoj formi. Tri utakmice, devet bodova, 11 postignutih golova. Međutim, da li ćemo imati Milan, koji je umalo izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Kremonezea ili onaj koji je lako pobedio Lacio? Inter je bolji, jer ima jači tim od Milana. U teoriji oni ne mogu da izgube ni od koga - izjavio je Vijeri.

On je istakao da će Milan da bude u velikom problemu ako Rafael Leao ne bude mogao da igra.

- To bi oduzelo Milanu 50 odsto snage. On i Teo Ernandes su igrači koji daju Milanu preokret, posebno u ovakvim utakmicama. Leao je igrač koji ima sposobnost da sam promeni utakmicu -naveo je bivši italijanski reprezentativac.

Vijeri je naveo da bi Lautaro Martinez mogao da bude udarna snaga Intera.

- Činjenice govore za sebe. Osvojio je Svetsko prvenstvo, postigao je 23 gola u Seriji A. Postiže golove kad god igra. Leao je imao uspona i padova, ali je u poslednje vreme pružao ono što se očekuje od njega - zaključio je Vijeri, koji je u karijeri igrao za oba milanska kluba.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.