LAZETIĆ REŠIO SVE SA DVA GOLA: Zvezda pobedila u Irskoj i stigla na korak od Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 22:54

LAZETIĆ REŠIO SVE SA DVA GOLA: Zvezda pobedila u Irskoj i stigla na korak od Lige šampiona

Crveno-beli slavili protiv Sent Patrika sa 2:1.

Omladinci Crvene zvezde savladali su u Dablinu Sent Patrik sa 2:1 (2:0) i tako došli na korak od plasmana u Ligu šampiona. Crveno-bele je do pobede vodio dvostruki strelac Marko Lazetić koji je golovima u 3. i 45+4. minutu doneo Zvezdi nedostižnu prednost, a domaćin je smao uspeo da postigne počasni gol u sudijskoj nadoknadi. Učenici Marka Neđiđa za plasman u Ligu šampiona igraće protiv Empolija koji je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2:1 savladao Domažale.

Meč nije mogao bolje da počne za crveno-bele u Dablinu pošto su već u 3. minutu stigli do prednosti, a strelac je bio Marko Lazetić na asistenciju Lekovića. Imao je i Sent Patrik dobru priliku u 11. minutu, ali je golman Marinković dobro intervenisao. Usledilo je zatišje sve do 29. minuta kada je Kahvić pokušao, ali je njegov udarac blokiran. Kada se činilo da će crveno-beli otići u svlačionicu sa minimalnom prednošću, Lazeić je ponovo pogodio. Igrao se 45+4. minut kada je Milosavić asistirao, a Lazetić postigao drugi gol na meču, a Zvezda na veliki odmor otišla sa vođstvom od 2:0.

Drugo poluvreme nije pružilo toliko uzbuđenja kao što ih je bilo u prvih 45 minuta. Izabranici Marka Neđiđa igrali su pametno, nisu srljali, dok domaćin nije uspevao da stvori više problema odbrani crveno-belih. Jedinu pravu priliku imao je Sent Patrik u 76. minutu, ali je ponovo Marinković bio odličan na golu. U samoj završnici crveno-beli su ostali sa igračem manje pošto je isključen u 86. minutu Melentijević zbog drugog žutog kartona, a prvi je dobio osam minuta ranije. Ipak, nije bilo vremena za domaćina da to iskoristi. Sent Patrik je uspeo samo da postigne počasni pogodak u sudijskoj nadoknadi preko O'Brajena u 90+2. minutu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.