Kurtoa neće igrati na predstojećim mečevima Lige nacija

Izvor: Beta, 31.Maj.2022, 15:11

Kurtoa neće igrati na predstojećim mečevima Lige nacija

Belgijski golman Tibo Kurtoa se danas povukao iz fudbalske reprezentacije za mečeve u Ligi nacija nekoliko dana nakon osvajanja Lige šampiona sa Real Madridom.Belgijski fudbalski savez je objavio da je nakon medicinskih pregleda utvrdjeno da je Kurtoa istegao preponu, kao i igrač odbrane Džejson Denaje.Kurtoa je u subotu nakon finala Lige šampiona, gde je njegov Real Madrid pobedio Liverpul 1:0, rekao da se neko vreme mučio sa povredom i da ima problema sa butinom."On nije spreman zbog trenutnih medicinskih problema," saopštio je Belgijski fudbalski savez, preneo je Skaj.Belgija se priprema za mečeve Lige nacija u petak na svom terenu protiv Holandije i u sredu protiv Poljske. Nakon toga 11. juna Belgija putuje u Vels pa tri dana kasnije igra na gostujućem terenu protiv Poljske.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kurtoa ne igra u Ligi nacija

Izvor: B92, 31.Maj.2022

Belgijski golman Tibo Kurtoa se povukao iz fudbalske reprezentacije za mečeve u Ligi nacija nekoliko dana nakon osvajanja Lige šampiona sa Real Madridom...Belgijski fudbalski savez je objavio da je nakon medicinskih pregleda utvrđeno da je Kurtoa istegao preponu, kao i igrač odbrane Džejson Denaje...Kurtoa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.