Kurtoa: Zaslužujem poštovanje

Izvor: Beta, 29.Maj.2022, 00:54

Kurtoa: Zaslužujem poštovanje

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa rekao je večeras da mu je bio potreban trofej u Ligi šampiona kako bi ga ljudi više poštovali i da je ponosan što je mogao da pomogne ekipi da pobedi Liverpul u finalu."Rekao sam juče na konferenciji za novinare da kad god Madrid igra u finalu - pobedi i ja sam na dobroj strani istorije. Video sam mnogo tvitova u kojima su govorili da ću danas biti ponižen, a bilo je suprotno. Bila mi je potrebna pobeda u finalu u karijeri, za sav naporan rad, da zaradim poštovanje, pošto ga nemam dovoljno, pogotovo u Engleskoj", rekao je Kurtoa za BT Sport, preneo je Skaj.Fudbaleri Reala osvojili su večeras 14. titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona u Parizu pobedili Liverpul sa 1:0.Kurtoa je jedan od najzaslužniji za trijumf, pošto je u nekoliko navrata odbranio velike prilike "crvenih". Liverpul je imao 24 udaraca na gol, od čega devet u okvir gola, a dva od četiri pokušaja Reala išla su u okvir. Jedini gol postigao je Vinisijus Žunior u 59. minutu."Zaista sam srećan i ponosan. Kada je trebalo da budem tu za ekipu, bio sam", dodao je belgijski golman.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ančeloti: Zaslužena titula, ja sam rekorder

Izvor: Beta, 29.Maj.2022

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo osvojila Ligu šampiona i podsetio da je rekorder, pošto je četvrti put osvojio trofej najelitnijeg evropskog takmičenja."Ne mogu da verujem. Imali smo fantastičnu sezonu. Mučili smo se večeras u prvom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.