Izvor: Luftika.rs, 28.Okt.2023, 14:05

Kristijano Ronaldo dao 2 gola, ali je šou pred kamerama ukrala prelepa Georgina Rodrigez (FOTO)

Ona je uspela da „ukroti“ Kristijana Ronalda, a sada uživa sa njim i u Saudijskoj Arabiji.
Kristijano Ronaldo igra fenomenalno u Saudijskoj Arabiji, te je u pobedi njegovog Al Nasra protiv katarskog kluba Al Duhail u Azijskoj ligi šampiona (4:3) postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.
Ipak, on je ostao u drugom planu, a sve zbog njegove lepše polovine Georgine Rodrigez.
Ona je „ukrala šou“ Ronaldu i fotografijama sa terena „zapalila“ je društvene mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i šokirala čitavu Saudijsku Arabiju.
– Pobedili smo. Porodica! – napisala je Georgina koja je za 12 sati dobila više od tri miliona lajkova na ove fotografije.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)


Pitanje je kako će u Saudijskoj Arabiji dočekati ovu objavu Georgine Rodrigez jer se zna da u ovoj zemlji važe rigorozni zakoni kada su žene u pitanju.
Podsetimo, i sam Kristijano Ronaldo dospeo je u centar pažnje javnosti kada je nedavno na meču reprezentacija Bosne i Hercegovine i Portugala ispunio veliku želju jednom dečaku iz Mostara, prenosi Kurir.
Zavirite u luksuznu vilu Kristijana Ronalda: Georgina u bikiniju pokazala parče raja čuvenog para (FOTO)

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.