Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 09:37

Krenulo je i završiće se brzo: Haverc traži transfer, Čelsi spremio 70.000.000 + 30.000.000

Jedini uslov je da Plavci obezbede Ligu šampiona

Sve bi trebalo da se završi vrlo brzo. Kako piše nemački Bild, Kai Haverc želi da napusti Bajer Leverkuzen i zatražiće od sportskog direktora Leverkuzena Rudija Felera da mu dozvolji da promeni sredinu. Prema informacijama Sport Bilda jedan klub je spreman da stavi pnudu na sto tešku 100.000.000 evra, a to je sasvim izvesno londonski Čelsi.

Plavci već dugo rade na realizaciji ovog posla, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su stali u red za mladog ofanzivnog vezistu i neće dozvoliti da ga ispuste iz svojih ruku. Haverc jetip igrača koji nedostaje odličnom timu Frenka Lamparda i nema sumnje da bi sa njim klub sa Stamford Bridža u narednoj sezoni mogao da ima šampionske ambicije.

Veruje se da Čelsi neće imati problema sa plaćanjem obeštećenja, a Leverkuzen bi prihvatio da 70.000.000 bude isplaćeno odmah, a da ostatak od oko 30.000.000 bude naknadno isplaćivan. Istiu izvor navodi da Haverc želi u Čelsi, ali Plavci moraju da obezbede LIgu šampiona. Kako stvari stoje u ovom trenutku, ne bi trebalo da imaju većih komplikacija da to učine u finišu sezone.

Ukoliko se to ipak ne dogodi, u igru bi iznenada mogao da uskoči Real Madrid. Kraljevski klub u ovom trenutku nema traženu sumu novca, ali bi mogao da dođe do nje u slučaju prodaje određenog broja igrača.

Iako igra na poziciji polušpica, Haverc je ove sezone postigao 17 golova u svim takmičenjima za Leverkuzen i postigao 17 golova. u Bajer je stigao sa 11 godina iz omladinskog pogodona Alemanije Ahen.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.