Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 13:10

Krasnodar ima toliko ožiljaka...

Bikovi uvek posrnu kad je najteže, a ostaje da vidimo da li je ovo ta sezona. Ona u kojoj će crno-zeleni da se domognu Lige šampiona

Isti scenario svake sezone. Krasnodaru i njegovom fudbalu se pomalo divimo, romantiziramo. I taman kad ostavi utisak da se osmelio i da zna šta radi, naposletku se ispotavi da samo gomila propuštene prilike.

Klub ima sve što treba kako bi igrao u grupnoj fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lige šampiona, ali na kraju sezone Bikovi po navici "bodu" sami sebe i to protiv autsajdera. Da li će situacija da se promeni ove godine moći ćemo da vidimo večeras, kada crno-zeleni budu završili meč 29. kola sa Krilima u Samari (17.00).

Sve ili ništa. Momci Murada Musajeva nemaju pravo na grešku ako misle da se domognu direktne ulaznice za najeminentnije kontinentalno takmičenje. Ali, kao što rekosmo, istorija nas uči da Bikovi baš kad je najteže, kad treba da naprave odlučujući korak napred umeju da posrnu. Da pomenemo tek finale Kupa sa Rostovim, pa šokantnu završnicu utakmice protiv Valensije, nemilosrdnog Olimpijakosa na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona, zašto da ne i onog dvomeča sa Crvenom zvezdom u borbi za Ligu Evrope...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Krasnodar ima toliko ožiljaka da bi život trebalo da ga pretvori u borca istreniranog uličnim borbama. Ova sezona bi mogla da bude prekretnica. Vreme kada može da okonča mit o provincijskom mentalitetu. A, kada nema prava na grešku, radnici na terenu su ponekad važniji od kreativnosti. U slučaju Krasnodara, to je obavezno. Fernandešova tehnika i razmišljanje su čista umetnost, ali Manu je u međuvremenu postao drčniji. Zatim, Markus Berg je pravi viking. Najbolji strelac ekipe koji jednim dodirom pretvara šesnaesterac u crno-zelenu zonu.

Krasnodar je trenutno trećeplasiran sa tri boda i utakmicom manje od drugoplasirane Lokomotive. Već posle susreta u Samari sa ekipom koja se bori za opstanak može da preskoči Moskovljane, jer trenutno ima sa sedam golova bolju gol-razliku.

Musajev neće moći da računa na povređenog Arija, dok su pod znakom pitanja roviti Viktor Klaeson i srpski defanzivac Uroš Spajić. Sa druge strane, Andrej Talalajev, koji je nedavno preuzeo kormilo od Miodraga Božovića, usled suspenzija nije u situaciji da koristi Karpova i Polujahtova, dok su Kanunjikov i Zefan neizvesni.

RUSIJA 1 - 29. KOLO

Sreda

15.00: (2,75) Ural (3,05) Arsenal Tula (2,75)

17.00: (5,20) Krila Sovjetov (3,70) Krasnodar (1,70)

17.00: (2,05) Spartak (3,40) Ahmat (3,70)

19.30: (1,25) Zenit (6,50) Orenburg (11,0)

Četvrtak

17.00: (2,75) Rubin (3,05) Rostov (2,75)

17.00: (3,05) Ufa (3,05) Dinamo (2,50)

19.30: (2,90) Lokomotiva (3,05) CSKA (2,60)

19.30: (2,75) Tambov (3,05) Soči (2,75)

*** kvote su podložne promenama





Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.