Kralj pred ambisom, senzacionalni Šahtjor otvorio vrata raja VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2020, 21:50

"Kralj" pred ambisom, senzacionalni Šahtjor otvorio vrata raja VIDEO

Fudbaleri Šahjtora priredili su iznenađenje i pobedili Real Madrid 2:0 (0:0) u utakmici 5. kola B grupe Lige šampiona.

Brazilska kolonija iz Šahtjora drugi put je slomila tim Zinedina Zidana, još ubedljivije nego u Madridu (3:2) i jako je blizu da ode u osminu finala elitnog takmičenja.

Golovima u drugom poluvremenu preko Dentinja u 57. minutu i Solomona u 82, Šahtjor je blizu da izbaci kraljevski klub, ali će morati i da se osigura i pobedi Inter u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolu. Real je dominirao u prvom poluvremenu, propustio nekoliko dobrih šansi preko Markosa Asensija, ali se u nastavku raspao. Veliki kiks napravio je Rafael Varan, koji je propustio loptu od Ferlana Mendija, a poklon prihvatio nekada velika nada brazilskog fudbala Dentinjo.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.