Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 12:00

Kostić posle osvajanja Lige Evrope: Najveći uspeh u karijeri

Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri. Zaslužili smo, neverovatna noć, veoma sam ponosan na ovaj tim, izjavio je srpski fudbaler Filip Kostić nakon što je sa Ajntrahtom osvojio Ligu Evrope.
Nemački tim u finalu je, posle penala, savladao Glazgov rendžers 1:1 (5:4), a Kostić je bio među najzaslužnijim za trijumf – asistirao je za gol i bio precizan u seriji penala.

"Finale uvek odlučuju detalji, uspeli smo, ostvarili smo cilj, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igraćemo u Ligi šampiona", izjavio je za nemačke medije 29-godišnji Kostić, koji je osvojio prvi trofej u karijeri.
Zahvaljujući odličnim igrama srpski reprezentativac Filip Kostić je zajedno sa fudbalerom Crvene zvezde Mirkom Ivanićem izabran i u idealni tim Lige Evrope
Igrajući za Radnički iz Kragujevca, Groningen, Štutgart i Hamburg nije uspevao da dođe do pehara.
On je dodao da nije trenutak da se razgovara o tome da li će i sledeće sezone nositi dres Ajntrahta.  
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kostić i Ivanić u idealnom timu Lige Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2022

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić i fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izabrani su u idealni tim Lige Evrope...Izbor je napravljen na osnovu statističkih parametara "SofaScore", a obojica imaju prosečnu ocenu 7,33...Ajntraht je osvojio Ligu Evrope pobedom na penale u finalu protiv Rendžersa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.