Koš o kojem bruji Evropa - Rus izveo nemoguće! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koš o kojem bruji Evropa - Rus izveo nemoguće! (video)

Da mu pozavidi i Faku Kampaco.

Plejmejker Reala Fakundo Kampaco je u ovoj sezoni postigao dve trojke sa svoje polovine, što zvuči zaista nestvarno.

Poznato je da pojedini igrači vežbaju ovakve šuteve, čini se i da je omaleni Argentinac među njima, ali koš koji je juče postigao bek Nižnjeg Novgoroda Ivan Strebkov svakako nije nešto što se može uvežbati.

Naime, on je u okviru FIBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona postigao koš sa pola, ali na neverovatan način.

U utakmici protiv Le Mana je u poslednjim sekundama zategao šut sa svoje polovine, ali fascinira to što je Strebkov izveo popularni horog.

Bacio je loptu preko glave sa svoje polovine i od table je ubacio u koš rivala.

Nestvaran pogodak košarkaša Nižnjeg Novgoroda, pogledajte ga u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horog sa pola terena? Ideeeeee (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019

Kolo FIBA Lige šampiona obeležio je igrač Nižnji Novgoroda Ivan Strebkov..Foto: MN Press..Le Man je ugostio Nižnji u FIBA Ligi šampiona i upisao ubedljivu pobedu 89:74, ali je zvezda meča u Francuskoj bio igrač ruske ekipe Ivan Strebkov...On je uz zvuk sirene na isteku prvog poluvremena pogodio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.