Kopenhagen vodio 2:0 do 86, Galata se spasla za dva minuta! VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 20:43

Kopenhagen vodio 2:0 do 86', Galata se spasla za dva minuta! VIDEO

Fudbaleri Galatasaraj i Kopenhagena remizirali su u Istanbulu rezultatom 2:2 (0:1) u utakmici 1. kola grupe A Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDNICA U EVROPI, TRESAO SE BOSFOR: Galatasaraj bio nemoćan, pa uz crveni napravio povratak, a u Madridu ponovo Džud! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2023

Pričaće se o ovoj utakmici. Galatasaraj i pored svih pojačanja ovogo leta, mogao je tek nakon crvenog kartona za Kopenhagen da se vrati u meč i izvuče bod pred svojim navijačima u prvom meču grupe A u Ligi šampiona. Poveli su golovima Elijonusija i Gonsalveša igrači Kopenhagena, ali nakon crvenog...

Nastavak na HotSport.rs...

TSC debituje u Ligi Evrope – protiv osvajača evropskog trofeja

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 09:54

Fudbaleri TSC-a u Londonu (21.00) igraju meč prvog kola grupe A Lige Evrope protiv Vest Hema...Vest Hem je favorit protiv kluba iz Bačke Topole, a engleski tim je do Lige Evrope stigao pošto je prošle sezone osvojio Ligu konferencija...TSC debituje u grupnoj fazi Lige Evrope. Klub iz Bačke Topole...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.