Konte menja metu, za napad kupuje domaće?

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte menja metu, za napad kupuje domaće?

Inter će želeti da pridoda još jednog napadača tokom januara.

"Neroazuri" jesu ispali iz Lige šampiona, ali Konteovi puleni su i dalje konkurentni na tri fronta.

Svakako primat ima povratak skudeta na "Đuzepe Meacu" , mesto lidera pripada Juventusu koji doduše ima utakmicu više. Inter za vikend dočekuje Đenovu, za očekivati je da osvoje svoj 42 bod i još jednom se izjednače sa "bjankonerima".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Tokom prethodnog perioda sa dolaskom u Milano se povezivao Olivije Žiru, italijanski mediji prenose da je na spisku i ime Andree Petanje.

Korpulentni Italijan je ovog leta i zvanično napustio Atalantu da bi prešao u SPAL za sumu od 12 miliona evra. Ove sezone ima učinak od pet golova, SPAL bi ga teškom mukom pustio pošto im je napadač ključni šraf u borbi za opstanak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ima i toga, Italijan odbio PSŽ! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019

Tinejdžer je već imao planove za tekuću sezonu...Inter u narednom kolu dočekuje Đenovu..."Grifoni" su izgubili derbi Đenove od Sampdorije minimalnim rezultatom, dok sa druge strane "neroazuri" traže pobedu kako bi se još jednom izjednačili sa Juventusom na vrhu tabele Serije A...Konte će biti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.