Komunisti rekli svoje, ovo je jedino pojačanje Intera u januaru!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunisti rekli svoje, ovo je jedino pojačanje Intera u januaru!

Iako još nije održan kongres, mediji tvrde da nema novca za januar, ali ipak će stići jedan igrač...

"Saning" neće moći da ulaže u nove fudbalere, odluka KP Kine biće da se suspenduju investicije u sportske klubove, odnosno takva strategija ostaje na snazi.

Drugi razlog je FFP, Inter je pod monitoringom UEFA, sećate se da prošle godine u LE nisu mogli da registruju igrače, ove sezone očekuju Ligu šampiona i neće rizikovati ništa tokom zime. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Biće ipak novih lica, tačnije samo jedno. Fabio Kapelo, trener Đangsua se složio da pusti Ramireša, pa će bivši igrač Čelsija pojačati Inter, stići na pozajmicu iz Kine.

Đangsu je naravno vlasništvo "Saninga", Inter je želeo i Teikseru, Brazilca, ali je Kapelo spustio rampu.

Podsetimo, Spaleti je tražio lidera, želja je bio Vidal, ali u ovom trenutku to je nemoguća misija. Ekipi dobro ide, iako ne blista kada je igra u pitanju, no, koga briga, na deobi su drugog mesta sa Juventusom, izgubili su samo dva boda od početka šampionata.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.