Ko o čemu, Liverpul o trofeju: Biće čudno...

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 14:38

Ko o čemu, Liverpul o trofeju: "Biće čudno..."

Trka, kažu, još uvek nije gotova.

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson rekao je danas da će mu biti prilično čudno da pred praznim tribinama podigne trofej šampiona Premijer lige.

"Ako osvojite bilo koji trofej i primite ga pred praznim tribinama, to bi bilo prilično čudno. Tako je, kako je, jednostavno morate da se nosite sa tim kada dođe do toga", rekao je Henderson za BBC.

Liverpul je u trenutku prekida imao 25 bodova prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odnosu na drugoplasiranog i izvesno je da će osvojiti titulu ako se Premijer liga nastavi usled pandemije korona virusa.

"Nije gotova trka, ali smo u dobroj poziciji. Još imamo posla i moramo da budemo na najvišem nivou dok se sezona ne završi", istakao je Henderson.

Klubovi su se prošle nedelje vratili treninzima u malim grupama, a predloženo je da se takmičenje nastavi u junu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.