Ko je bio najbolji u Liverpulu? Van Dajk dao odgovor, pohvalio i Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je bio najbolji u Liverpulu? Van Dajk dao odgovor, pohvalio i Zvezdu!

Kapiten Liverpula u večerašnjem meču imao je lepe reči za ekipu Crvene zvezde posle meča na ''Enfildu''.

Liverpul je pred svojim navijačima slavio sa 4:0 u trećem kolu Lige šampiona, a Virdžil Van Dajk je posle meča posebno pohvalio Brazilca Fabinja koji je večeras posle dužeg perioda bio starter u ekipi Jirgena Klopa.

''Fabinjo je bio fantastičan, osvojio je veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lopti, Šaćiri nam je doneo nešto drugačije u igri, ali ceo tim je bio sjajan večeras. Odigrali smo odlično i sačuvali svoju mrežu'', izjavio je Van Dajk.

Lepe reči imao je i za srpskog šampiona, a prokomentarisao je i predstojeće gostovanje u Beogradu.

''Crvena zvezda je s razlogom u Ligi šampiona i mi moramo da je respektujemo. Oni imaju kvalitet i to smo videli na početku utakmice. Bilo je tada haotično, ali posle prvih 20 minuta smo preuzeli kontrolu. Želimo svaku utakmicu da dobijemo, pogotovo na našem terenu. Biće teško u Beogradu, ali radujemo se novim izazovima'', poručio je Van Dajk.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.