Ko će spasiti Malkoma? Nekoliko zainteresovanih, evo ko prednjači!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će spasiti Malkoma? Nekoliko zainteresovanih, evo ko prednjači!

Malkom nije zadovoljan u Barseloni. Ima li pravo?

Fudbaler Barselone Malkom nije baš u prvom planu kod Ernestea Valverdea iako je plaćen papreno, 41 milion evra.

Nekadašnji fudbaler Bordoa igra uglavnom u manje bitnim utakmicama, retko dobija šansu u Primeri i Ligi šampiona, pa mediji sumnjaju da je izrazio nezadovoljstvo neigranjem.

Da li je promena kluba rešenje?

Potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je petogodišnji ugovor sa Barselonom, tako da verujemo da Barselona ne želi da ga proda ispod 50 miliona evra i da želi da ga lagano uvodi u najjači sastav imajući u vidu da ima tek 22 godine.

Inter je klub koji želi da "spasi" Malkoma i da mu ponudi šansu da igra daleko više, prenosi "Korijere delo sport".

Prema njihovim informacijama Inter ga želi na pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sledeće sezone, očekuje se da uskoro stigne i zvanična ponuda na adresu Barselone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.