Izvor: Beta, 15.Avg.2020, 12:52

Klopu nagrada za najboljeg trenera Premijer lige

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop proglašen je danas za najboljeg menadžera u nedavno završenoj sezoni Premijer lige.Klop je predvodio Liverpul do titule šampiona Engleske, prve posle 30 godina.Liverpul je u minuloj sezoni pobedio na 32 od 38 utakmica Premijer lige i osvojio 99 bodova, osiguravši titulu šampiona sedam kola pre kraja.Klop je u trci za ovo priznanje pobedio trenera Čelsija Frenka Lamparda, trenera Lestera Brendana Rodžersa i Krisa Vajldera iz Šefild junajteda.Fudbaler Liverpula Trent Aleksander-Arnold juče je proglašen za najboljeg mladog igrača u prošloj sezoni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDNO PRIZNANJE U REDOVIMA LIVERPULA: Klopu nagrada za najboljeg trenera Premije lige (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2020

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klp proglašen je za najboljeg menadžera u nedavno završenoj sezoni Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Očekivano, Klop najbolji menadžer u Premijer ligi

Izvor: RTS, 15.Avg.2020

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop izabran je za najboljeg u Premijer ligi. . Nemački stručnjak u minuloj sezoni predvodio je Liverpul do prve šampionske titule posle 30 godina...Klop je izabran ispred Frenka Lamparda, Brendona Rodžersa i Krisa Vajldera..Prethodno,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.