Klop ređa pohvale - i Liverpulu i Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop ređa pohvale - i Liverpulu i Zvezdi!

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je Crvena zvezda večeras bila dobra, ali da su njegovi fudbaleri, čiju je igru nazvao izvanrednom, bili još bolji.

Liverpul je pobedio Zvezdu sa 4:0 u trećem kolu Lige šampiona.

"Zvezda je bila dobra, bilo nam je teško. Mi smo bili još bolji, izvanredni. Ovakve utakmice se teško dobijaju. Morali smo i mi da se branimo, nismo bili u posedu sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme", rekao je Klop novinarima posle utakmice.

Klop je upitan koliko je Zvezdin tim daleko od toga da bude konkurentan u borbi za plasman u osminu finala Lige šampiona.

"Ne znam. Uz svo poštovanje, nisam mnogo zainteresovan za to. Zanima me samo moja ekipa. Svima je teško. Liga šampiona je veoma teško takmičenje, uvek moramo da budemo koncentrisani 100 odsto", odgovorio je Klop.

Istakao je da očekuje veoma tešku utakmicu u Beogradu.

"Očekujem veoma tešku utakmicu u Beogradu, pred Zvezdinim navijačima i sve što ide ut to. Utakmica koju je Zvezda igrala sa Napolijem tamo je za nas veliko iskustvo", rekao je Klop.

Dve ekipe će se ponovo sastati u četvrtom kolu, 6. novembra na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BURA U CRNOJ GORI: Nikada nismo imali kult reprezentacije, nesuglasice traju od Rija, a za sve je kriva Srbija...

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2018

Morali smo da osvojimo više medalje. Verujem da je svima u glavama izgubljena bronza na OI u Londonu kada smo poraženi od Srbije. Do danas nisam pogledao snimak te utakmice, jednostavno ne mogu, ma ni pet minuta Bura u crnogorskom vaterpolu. Jedan od najboljih igrača “ajkula”...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.