Klop: Sudija Tirni ima nešto protiv nas

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 16:45

Klop: Sudija Tirni ima nešto protiv nas

Liverpul je posle velike drame pobedio Totenhem sa 4:3 i tako sačuvao izglede da se dokopa Lige šampiona naredne sezone.

Posle meča na Enfildu koji je rešen u 94. minutu pogotkom Dioga Žote, menadžer Liverpula Jirgen Klop je optužio sudiju Pola Tirnija da "ima nešto protiv Liverpula".

Klopa je iznervirala odluka Tirnija da dosudi faul za goste koji je prethodio golu Totenhema za 3:3.

Klop je i ranije kritikovao Tirnija, a posle ovih reči lako bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bude kažnjen od strane FA Engleske.

"Stvarno ne znam šta on ima protiv nas. Rekao je da nema problema, ali to ne može da bude istina. Kamo me taj čovek gleda, ne razumem... Moja proslava bila je nepotrebna, to je u redu, ali ono što mi je rekao kada mi je pokazivao žuti karton, to nije u redu", rekao je Klop za Skaj Sports.

Sudijska organizacija je registrovala izjavu Klopa.

Oni su se oglasili porukom u kojoj brane stav kolege Tirnija.

"Pošto smo u potpunosti preslušali snimak sudije POla Tirnija sa današnjeg meča, možemo da potvrdimo da se ponašao na profesionalan način tokom meča kao i kod sistuacije kada je pokazivao javnu opomenu menadžeru Liverpula, tako da snažno odbacujemo bilo kakave sugestije da se Tirni nedolično ponašao", stoji u saopštenju.

Klop je i ranije kažnjavan za komentarisanje suđenja.

Pre četiri godine kažnjen je sa 45.000 funti zbog komentarisanja rada Kevina Frenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.