Klop: Pa, ne mogu da odmaram igrače protiv Napolija

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: "Pa, ne mogu da odmaram igrače protiv Napolija"

Strateg engleskog velikana smatra da ekipe još uvek ne razmišlja od duelu sa Sitijem.

Liverpul posle remija sa Čelsijem putuje u okviru drugog kola Lige šampiona i nastupiće na San Paolu protiv italijanskog Napolija. Posle ove utakmice u nedelju Redse očekuje veliki ligaški derbi sa Građanima u okviru osmog kola Premijer lige na Enfildu, ali nemački trener odbacuje tvrdnju da će "štedeti" zbog predstojećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << derbija sa Gvardiolinim timom.

"Teško je misliti o bilo čemu drugom osim o narednoj utakmici, koncentrisani smo samo na sledeći meč, ne na onaj koji sledi posle njega. Uvek je bilo tako!"







"Za sada je sve u redu, igrači su zdravi. Videćemo možda napravim promenu ili dve, možda i više, ali svim mislima smo u ovoj utakmici", odgovara Klop na pitanje o mogućoj rotaciji u susret Napoliju.

Objasnio je šta se dešava ako previše rotirate zbog budućih utakmica.

’’U dobroj smo formi, imamo dobar ritam i to moramo iskorisiti. Ne mogu da kažem ’Dobro, imamo utakmicu Lige šampiona sa Napolijem, izmeniću pet-šest igrača’ a onda pred Siti nove šest promene i vratim igrače koje nisu igrali protiv Napolija, ne funkcioniše to tako."

"Prvo igramo ovu utakmicu pa ćemo posle misliti o formaciji i igračima za duel u nedelju", završava nemački trener.

Susret Napolija i Liverpula se igra sutra sa početkom od 21 čas u okviru grupe C, drugi par iz ove grupe čine PSŽ – Crvena zvezda s tim da će njihova utakmica početi u 18:55 časova na Parku prinčeva

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Totenhem hoće bod protiv Barselone

Izvor: Danas, 02.Okt.2018

Derbi drugog dana drugog kola Lige šampiona igraće se na "Vembliju" između Totenhema i Barselone. Članak Totenhem hoće bod protiv Barselone se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.