Klop: Imamo dobar rezultat, ali ništa nije rešeno

Izvor: RTS, 10.Apr.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Imamo dobar rezultat, ali ništa nije rešeno

Liverpul je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona savladao Porto na svom terenu sa 2:0 i napravio veliki korak ka plasmanu među četiri najbolje ekipe. Međutim, menadžer "crvenih" Jirgen Klop ističe da ne sme da bude opuštanja.
Engleski velikan rešio je pitanje pobednika u prvih 25 minuta, kada su strelci bili Nabi Keita i Roberto Firmino.

"Dozvolili smo im previše prekida. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mislim da je Porto postigao oko 40 odsto golova iz prekida. Suočili smo se takođe sa jednim ili dva kontranapada, ali smo ostatak utakmice odigrali veoma dobro", rekao je Klop.
Ipak, svestan je da tim nosi dobru zalihu u Portugaliju.
"U drugom poluvremenu smo izgubili koncentraciju, ali nema šta da se kritikuje - 2:0 je veoma dobar rezultat. Znali smo da imamo i drugu utakmicu i sada ništa nije rešeno. Moramo da odemo tamo i borimo se ponovo", dodao je nemački stručnjak.
Revanš meč na programu je sledeće srede na stadionu "Dragao".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRENER LIVERPULA PREZADOVOLJAN PRED REVANŠ U PORTUGALIJI Klop: Nije još sve rešeno, ali je dobro!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2019

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je pobeda od 2:0 nad Portom u četvrtfinalu Lige šampiona veoma dobar rezultat pred revanš.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.