Kladioničari znaju, ovo je osvajač Zlatne lopte!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladioničari znaju, ovo je osvajač "Zlatne lopte"!

Neće biti nikakve neizvesnosti, trebalo bi da se dogodi čudo da ovo ne bude ishod glasanja...

Pošto je napravljen spisak kandidata za "Zlatnu loptu", kladioničari su izbacili kvote, praktično samo dvojica imaju šansu, i jedan je veliki favorit.

U pitanju je Luka Modrić koji je već osvojio FIFA nagradu za najboljeg fudbalera sveta, naime, Hrvat bi mogao da bude krunisan i u najprestižnijoj L'Ekipovoj anketi, kvota na njega je 1.50.

Čini se da bi to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo više nego zasluženo, osvojio je Ligu šampiona, Hrvatsku predvodio do finala Mundijala, jedini konkurent mu je bivši saigrač, Kristijano Ronaldo na koga je kvota 2.75.

Ali, bilo bi zaista veliko iznenađenje da Portugalac osvoji šesti put naslov najboljeg na svetu, na Mundijalu Portugal nije uradio ništa, Ronaldo je u ratu sa UEFA i FIFA, čini se opravdano kada je u pitanju nagrada za najboljeg u Ligi šampiona koju je takođe osvojio Modrić, ali ovde se računa Mundijal, pa bi se Lukinom krunisanju teško moglo prigovoriti.

Uz to, sve što se dešava sa Ronaldom povodom optužbi za silovanje, čini se da nema nikakve šanse i da je pobednik poznat.

Tek treći je Mbape sa kvotom 11, slede Mesi i Grizman koji je kotira začuđujuće nisko sa kvotom 17, Salah je na 21, Nejmar i Kejn na 26, De Brujne 34, Azar 41...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.