Keita ide u Verder

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 16:00

Keita ide u Verder

Dosadašnji fudbaler Liverpula Nabi Keita novi je igrač Verdera iz Bremena, saopštio je danas nemački klub.

Verder je poseban klub i poznajem 'Vezerstadion' jer sam tamo igrao sa Lajpcigom. Klub i filozofija tima mi odgovaraju, to je pravi izbor za mene", rekao je 28-godišnji fudbaler.

Gvinejski fudbaler je za Liverpul nastupao od 2018. godine i sa engleskim klubom između ostalog osvojio Ligu šampiona i Premijer ligu.

Tokom petogodišnjeg perioda vezni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler je za Liverpul odigrao 129 utakmica. Prethodno je igrao za Salcburg i Lajpcig, a za nemački tim je na 71 utakmici postigao 17 golova i upisao 15 asistencija.

Verder je sezonu u Bundesligi završio na 13. mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nabi Kejta novi član Verdera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2023

Fudbaler iz Gvineje Nabi Kejta novi je član Verdera, potvrdio je nemački bundesligaš putem klupskog sajta. Dosadašnji fudbaler Liverpula je sa čelnicima kluba iz Bremena potpisao trogodišnji ugovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.