Kedirino obećanje Bufonu

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kedirino obećanje Bufonu

Nemačkom reprezentativcu teško su pale suze legende italijanskog fudbala, nakon što su "Azuri" ostali bez plasmana na Mundijal.

Nemački fudbaler iz Juventusa Sami Kedira obećao je danas da će pomoći klupskom saigraču Đanuliđiju Bufonu da osvoji Ligu šampiona ove sezone.

"Ne mogu da kažem da sam srećan. Videti Bufona kako plače je povredilo svakoga, kako Italijane tako i druge. Bufon je veliki sportista, živa legenda", rekao je Kedira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za nemački "Bild".

Italija će posle 60 godina propustiti Svetsko prvenstvo, a Bufon nije mogao da sakrije emocije pred kamerama posle eliminacije u baražu.

Bufon je tako odigrao i svoju poslednju utakmicu u dresu reprezentacije Italije.

"Nadao sam se da će igrati na tom turniru. Tužan sam zbog saigrača i cele Italije. Poslao sam mu poruku. Jedino mu nedostaje jedan trofej, u Ligi šampiona, i pomoći ćemo mu da ga osvoji", kazao je Kedira.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kedira: Pomoći ćemo Bufonu da osvoji LŠ

Izvor: B92, 16.Nov.2017, 09:29

Nemački fudbaler iz Juventusa Sami Kedira obećao je danas da će pomoći klupskom saigraču Đanuliđiju Bufonu da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Osim toga, on se u suzama oprostio od reprezentacije Italija koja će posle 60 godina propustiti Svetsko prvenstvo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.