Karvahal: Dominirali su, teško je igrati na njihovom terenu

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 23:55

Karvahal: Dominirali su, teško je igrati na njihovom terenu

Defanzivac Reala posle debakla u revanšu polufinala Lige šampiona mogao je samo da čestita protivniku na izuzetnoj partiji

Na pitanje novinara "šta se dogodilo pa se dogodio ovakav pad, ovakav poraz" - Karvahal je odgovorio:

"Protivnik je bio bolji... od početka do kraja. Dominirali su, to pokazuje i rezultat".

Da li imate osećaj da ste mogli više?, bilo je naredno pitanje španskog novinara.

"Nedostajalo nam je malo više... Ne bih rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karaktera, ali smo se prerano predali. Tek posle (dva primljena gola) smo se pridigli, imali najbolje minute na utakmici. Dalje, ostaje nam da i dalje radimo jako i da se vratimo jači iz ovog".

Plan, kakav god da je imao Real, potpuno je skršen još u začetku utakmice.

"Teško je igrati na ovom terenu, ovde su vrlo jaki. Ali smo ipak mislili da posle naše loše partije u prvoj utakmici možemo odigrati bolje sa loptom u revanšu".

Real je ostao bez titule u Španiji ove sezone, sad i bez Lige šampiona pa se lako može izvesti zaključak o neuspešnoj sezoni.

"Ima još nekoliko utakmica do kraja, svakoj ćemo prići ozbiljno kao i do sada... Želimo da završimo sezonu najbolje moguće. Šteta je što nismo uspeli da se plasiramo u drugo uzastopno finale, ali čestitke prtivniku koji je bio bolji. Ne treba da klonemo. U ekipi imamo mlade igrače, gladne uspeha. Vratićemo se jači".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.