Kao da smo u horor filmu

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 16:43

"Kao da smo u horor filmu"

Vezista Bajerna Leon Gorecka izneo je utiske posle poraza od Bohuma i prokomentarisao dosadašnji deo sezone.

Bohum je na svom terenu nadigrao Bavarce sa 3:2. Sada ekipa iz Minhena zaostaje osam bodova u odnosu na prvoplasiranu ekipu Bajera iz Leverkuzena.

Velika je šansa da će Bundesliga da dobije novog šampiona posle 11 sezona, a to bi moglo da pođe za rukom Ćabiju Alonsu i njegovim izabranicima.

Bajern ima problema na svim frontovima, u domaćem Kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odavno ispao, dok je u prvom meču osmine finala Lige šampiona u sredu poražen od Lacija u Rimu sa 1:0.Takođe, ostao je i bez prvog trofeja u sezoni, pošto je Lajpcig slavio na "Alijanc areni" sa 3:0 na startu sezone.

"Osećaj je kao da smo u horor filmu", rekao je Gorecka posle utakmice u Bohumu.

O statusu trenera Tomasa Tuhela se itekako raspravlja, ali je za sada još uvek ostao na kormilu Bavaraca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.