Kan: Znam da ne izgleda najbolje, ali ja sam doživeo neverovatne stvari

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 20:13

Kan: Znam da ne izgleda najbolje, ali ja sam doživeo neverovatne stvari

Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je da su svi u minhenskom klubu razočarani porazom od Mančester sitija u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Mančester siti je u utorak na svom terenu savladao Bajern 3:0.

Fudbaleri i stručni štab Bajerna su po povratku u Minhenu imali obavezno zajedničko druženje sa čelnicima kluba.

"Naravno da smo razočarani rezultatom u Mančesteru. Očekivali smo da bi stvari mogle da budu drugačije posle prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča. Mančester siti je svetska klasa i možda najbolji tim u Evropi. Fudbal se svodi na rezultate, ali mislim da smo i mi imali svoje šanse, koje nismo iskoristili", rekao je Kan, koji se obratio igračima po povratku u Minhen.

On je istakao da Bajern mora da se okrene narednom meču u Bundesligi protiv Hofenhajma.

"Sada nam ne pomaže da pričamo o negativnim stvarima i o tome gde se grešilo i ko je kriv. Imamo i dalje velike šanse da osvojimo titulu u Bundesligi. Fokus bi trebalo da nam bude na narednu utakmicu u Bundesligi, a onda ćemo da razmišljamo o revanšu protiv Mančester sitija", dodao je Kan.

Revanš duel između Bajerna i Mančester sitija na programu je 19. aprila u Minhenu.

"Znam da stvari ne izgledaju baš najbolje, ali ja sam doživeo neke neverovatne stvari koje samo fudbal može da donese. Naša je dužnost i obaveza da u revanšu damo maksimum i na sve načine pokažemo našim navijačima i celom svetu da ne odustajemo tako lako. Želimo da napravimo preokret koliko god to teško bilo", zaključio je direktor Bajerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.