Kakva provokacija: Materaci se polio iz pehara Lige šampiona i izazvao Zidana

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva provokacija: Materaci se polio iz pehara Lige šampiona i izazvao Zidana

Globalni fenomen polivanja ledenom vodom u sklopu podizanje svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, odnosno Lu Gerigovoj bolesti, zahvatio je i Marka Materacija, a on je to učinio na poseban način.

Od bivšeg italijanskog fudbalera ništa manje se nije ni očekivalo, pa je tako odgovorio na poziv Valentina Rosija i Sulija Muntarija u okviru akcije #ALSIceBucketChallenge, a bio je obučen u dres, ni manje ni više nego Zinedina Zidana.

Materaci je samo kratko rekao: "Zizu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čime je nominovao slavnog Francuza, skinuo njegov dres i ostao u svom iz Intera, a onda se polio ledenom vodom iz pehara Lige šampiona.

To ne bi bilo čudno da njih dvojica nisu imala čuveni okršaj u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine kada je italijanski štoper isprovocirao Zidana, a on ga je udario glavom u grudi i neslavno završio reprezentativnu karijeru.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Provokacija! Materaci se polio iz pehara Lige šampiona i prozvao Zidana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014

Provokativno, ali i više nego originalno! Nekadašnji štoper Intera i italijanske reprezentacije, Marko Materaci, nastavio je seriju polivanja ledenom vodom u dobrotvorne svrhe, kako bi se podigla svest o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, odnosno Lu Gerigovoj bolestoi...On je došao na prilično...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.