Kairat preti Zvezdi, pred put u Beograd rutinski savladao šampiona

Izvor: Blic, 28.Jun.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairat preti Zvezdi, pred put u Beograd rutinski savladao šampiona

Rival Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope Kairat nalazi se u sjajnoj formi, a u prvenstvu Kazahstana je pred domaćom publikom lako savladao šampiona Astanu sa 2:0 i tako zabeležio petu pobedu u poslednjih šest kola.

U strelce se ovog puta nije upisao Džerard Gohu, koji je dao 18 golova na isto toliko utakmica, ali zato jesu Brazilac Isael, neposredno pre isteka prvih 45 minuta, i Islamhan u 52. minutu sa bele tačke.

Čitav meč za Kairat odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naš defanzivac Žarko Marković, kao i Nenad Erić u Astani, za koju međutim nije nastupao naš zlatni omladinac Nemanja Maksimović, koji je dobio desetak dana slobodnog vremena od kluba da se odmori od Svetskog prvenstva.

Naredni rival crveno-belih se ovom pobedom probio na drugo mesto šampionata, i sada zaostaje četiri boda za vodećim Aktobeom.

Crvena zvezda i Kairat se sastaju u četvrtak od 20.45 časova, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a revanš se igra 9. jula u Almatiju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.