KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Partizan bolji od Budve, male šanse za plasman u elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 23:52

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Partizan bolji od Budve, male šanse za plasman u elitu

Blistao kapiten Miljan Mrdak.

Odbojkaši Partizana pobedili su Budvu u drugom kolu kvaliifkacionog turnira za Ligu šampiona koji se održava u Beogradu sa 3:1 (25:21, 25:22, 18:25, 25:22)  i tako ostali u igri za plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja iako su im šanse u domenu teorije.

Izabranici su trenera Bojana Janića uspeli su da se oporave od teškog poraza i nokauta koji su doživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Insbruka i pobede šampiona Crne Gore.

 Nisu crno-beli ni danas blistali, ali zahvaljući kapitenu Miljanu Mrdaku stigli su do trijumfa koji uprkos izgubljemom trećem setu nije dolazio u pitanje.

Najefikasniji u sastavu crno-belih bili su Milija Mrdak sa 27, Luka Tadić sa 16, Lazar Marinović sa 11 osvojenih poena. Kod Budve, Balša Radunović je osvojio 19, Benjamin Hadžisalihović 12, Lazar Dodić 10 poena.

U drugom meču grupe, španska ekipa Guagusas je nadigrala Tirol sa 3:0.

U poslednjoj rundi, snage će odmeriti Partizan i Guaguas, odnosno Budva i Tirol.

U drugoj grupi su Olimpijakos, Prometej, Galati i Burgas, a plasman u grupnu fazu obezbediće pobednici grupa i drugoplasirana ekipa koja bude imala bolji skor, sa dva turnira.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.