Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTIJANO RONALDO: Novinari, izvinite!

Zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izvinio se predstavnicima medija uz opasku da je bio ‘đubre’ prema njima.

Kao najbolji na svetu, često je predmet hvalospeva, ali i kritika, koje su mu često teško padale. U tim momentima reagovao je instiktivno, ljutivši se na predstavnike medija. Posle kritika nakon meča sa Šalkeom u Ligi šampiona u martu, odlučio je da ne daje izjave do >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kraja sezone. 
- Želim da se izvinim medijima, jer sam svestan da se u poslednje vreme nisam ponašao baš najbolje prema njima – bio sam pomalo đubre, ali tako reagujem kada je neko nefer prema meni. Ali, hvala i njima na svemu što su učinili za moju karijeru – kaže Ronaldo.
Ronaldo je ove nedelje došao do svoja nova dva rekorda, 500. gola u karijeri, ali i izjednačio rekord Raula Gonzalesa Blanka.
- Veoma sam srećan, ali bez mojih saigrača ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Takođe, želeo bih da se zahvalim svim svojim trenerima – Manuelu Pelegriniju, Žozeu Murinju, Karlu Ančelotiju i Rafaelu Benitesu – oni su mi uvek pomagali, kao i njihovi pomoćnici, fizioterapeuti, ekonomi… Za kraj, tu su i meni dvoje najbitnijih ljudi, moja majka i moj agnet Žorže Mendeš – istakao je Ronaldo.
The post KRISTIJANO RONALDO: Novinari, izvinite! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.