KRASO NIJE JEDINI: Evo ko je drugi napadač koji dolazi u Zvezdu za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:42

KRASO NIJE JEDINI: Evo ko je drugi napadač koji dolazi u Zvezdu za Ligu šampiona

Radi se na realizaciji transfera.

Žan Filip Kraso se nalazi pred vratima “Marakane”, a Crvena zvezda je u ozbiljnim pregovorima kako bi angažovala još jednog proverenog napadača.

Kako piše Maxbet sport, radi se na angažovanju Emanuela Late Lata, koji je igrač Atalante i prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Sent Galenu.

– Pregovori traju i treba da se usaglase dve strane. Stavovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se približili, a Italijani su postavili uslove kada je u pitanju obeštećenje – poručili su za MaxBet Sport iz Ljutice Bogdana.

Late Lat je postigao 16 glova na 34 utakmice tokom pozajmice u Sent Galenu, a ugovor sa Atalantom ga veže do leta 2024. godine.

Važan adut crveno-belih u pregovorima je i učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRASO NIJE JEDINI: Crvena zvezda na pragu potpisa još jednog napadača!

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2023

Baharov tim počinje da dobije neke obrise Pored Žan Filipa Krasoa, čija je potvrda transfera samo pitanje papirologije, klub je takođe na pragu dovođenja Emanuela Late Lata, prema saznanjima „Mozzart Sporta“. Do sada je glavna prepreka u pregovorima bio zahtev Atalante za obeštećenje od 2.000.000...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.