KRAJ JE KADA SERGEJ TO KAŽE: Milinković-Savić doneo bod Laciju u 95. minutu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 23:01

KRAJ JE KADA SERGEJ TO KAŽE: Milinković-Savić doneo bod Laciju u 95. minutu (VIDEO)

Remi sa Lećeom u meču 35. kola Serije A.

Sergej Milinković-Savić je doneo bod Laciju u prvom meču 35. kola Serije A.

Rimljani su remizirali na svom terenu sa Lećeom 2:2 (1:1) i osvojili važan bod u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Reprezentativac Srbije je postigao gol za 2:2 u petom minutu sudijske nadoknade, pošto je dočekao odbijenu loptu i glavom savladao golmana gostiju Falkonea.

Domaćin je poveo golom Ćira Imobilea u 34. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su gosti preokrenuli pogocima Remija Oudina u poslednjim sekundama prvog poluvremena i u 51. minutu.

Sergej Milinkovic Savic gets Lazio the level very late. 2-2.#LazioLecce pic.twitter.com/9Lqn4AzP69

— $ (@samirsynthesis) May 12, 2023

Lacio je, ipak, uvećao prednost na trećem mestu u odnosu na Inter, zahvaljujući snalažljivosti Milinković-Savića u poslednjim trenucima meča na “Olimpiku”.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković-Savić u nadoknadi doneo bod Laciju protiv Lečea

Izvor: Beta, 12.Maj.2023

Fudbaleri Lacija i Lečea odigrali su večeras u Rimu nerešeno 2:2, u utakmici 35. kola italijanske Serije A.Gosti su do prednosti mogli u 23. minutu, ali je udarac Gabrijela Strefece sa penala završio pored gola.Lacio je poveo preko Čira Imobilea u 34. minutu, da bi gosti preokrenuli golovima Remija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.