KO BI IZ IMT-A MOGAO DA POMOGNE ZVEZDI U LIGI ŠAMPIONA? Trener je izdvojio DVA igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 22:08

KO BI IZ IMT-A MOGAO DA POMOGNE ZVEZDI U LIGI ŠAMPIONA? Trener je izdvojio DVA igrača

Duel 13.kola.

Fudbaleri IMT-a su na stadionu Voždovca namučili Crvenu zvezdu u meču 13. kola Superlige Srbije, ali su na kraju ipak izgubili sa 2:1.

Trener ekipe sa Novog Beograda Nebojša Jandrić istakao je da je razlika u kvalitetu vidljiva.

- Što se tiče same utakmice mi smo danas, opet kažem, pokušali da dobijemo određene igrače s obzirom da mi neki preterano veliki roster. Videli ste, određeni broj izuzetno mladih igrača koji bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budu budućnost kluba. Na startu utakmice, protivnik kao što je Zvezda zna da kazni svaku grešku. Ti momci su dali sve od sebe u ovom trenutku i to je bilo nešto što bi trebalo da nam donese plus za buduće izazove u smislu da ćemo moći da koristimo veći broj igrača jer sezona sada ulazi u period kada je to izuzetno zahtevno mentalno i fizički, za nas posebno zbog pozicije u kojoj se nalazimo - rekao je Jandrić i dodao:

- Možda je neka taktička ideja bila da Crvenu zvezdu dovedemo u situaciju da nema prednost u prvom delu utakmice i kako bi možda izmenama i igračima koji imaju više iskustva možda i sposobnosti da odgovore Zvezdi promenimo nešto. Na kraju nažalost dva gola su bila možda i prevelika razlika za nas, iako smo uspeli u nastavku u pojedinim momentima da odgovorimo, ali opet ne moramo da govorimo kolika je razlika u kvalitetu. Možda oni nisu u ovom momentu na nivou na kom bi trebalo da budu i kako se očekuje, ali Crvena zvezda je uvek Crvena zvezda.

Na pitanje koje igrače svoje ekipe bi možda u budućnosti mogao da vidi u ulozi Lučića koju ima u Ligi šampiona u dresu Zvezde naveo je dva imena.

- Od početka sezone do danas, pa i na ovoj utakmici vi ste mogli da vidite uticaj na igru Miloš Luković i Nikola Vukić koji su 2005. i 2004 . godište. Mi smo probali danas da damo šansu i Nikoli Krstiću koji je 2004. i Stefanu Goluboviću koji je 2006. godište. To je nešto na čemu FK IMT kao mali klub treba da bazira svoju budućnost. Mislim da je to ide u dosta dobrom smeru. Ponavljam, dva prvospomenuta igrača su bogami ozbiljno odgovorili na zahteve ovakve utakmice.

Superliga, 12. kolo

Subota:

Radnik - Železničar 0:1 (0:0)

(Đorđević 50.)

Radnički Niš - Spartak 1:1 (0:1)

(Ivelja 67. - Todorovski 7.)

IMT - Crvena zvezda 1:2 (0:2)

(Radočaj 71. Kraso 22, Olajinka 25.)

Nedelja:

Radnički 1923 - Mladost Lučani (13)

Čukarički - Vojvodina (16.30)

Partizan - Voždovac (18.30)

Petak:

Javor - Napredak 0:2 (0:2)

(Bojović 11, 19.)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.