KAKVA BOMBA: Jedna od najvećih IKONA FUDBALA novi trener Juventusa! A igrao i za NAJVEĆEG rivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 21:00

KAKVA BOMBA: Jedna od najvećih IKONA FUDBALA novi trener Juventusa! A igrao i za NAJVEĆEG rivala

Heroj jedne epohe...

Legenda svetskog fudbala i zaštitini znak Andrea Pirlo, prema tvrdnjama tamošnje štampe novi je trener Juventusa.

Barselona je izgubila Primeru i Liga šampiona joj je izuzetno važna! Večeras (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – Napoli.

Nakon eliminacije "stare dame" u osmini finala Lige šampiona od Liona, uprava kluba odlučila je da raskine saradnju sa dosadašnjim strategom Mauricijom Sarijem!

Izbor je po svemu sudeći pao na Pirla, iako se mesecima unazad spekulisalo o dolasku Zidana u Torinu!

Andrea Pirlo je obeležio epohu svetskog fudbala i Milana jer je sa "rosonerima" u periodu od 2001. do 2011. godine osvojio dve titule šampiona Evrope, a bio je i prvak sveta sa selekcijom Italije 2006. godine na Mundijalu u Nemačkoj!

Kasnije je nastupao i za Juventus sa kojim je podigao podigao četiri skudeta!
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.