Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI ĆE DELIJE REAGOVATI: Zvezda Ligu šampiona napada sa Hrvatom? (VIDEO)

Crveno-beli na pragu da u svoje redove dovedu veoma talentovanog fudbalera. U pitanju je fudbaler koji igra na poziciji štopera.
Prema pisanju “Sportskog žurnala”, reč je o momku sa Novog zelanda, Adamu Mičelu, ujedno i mladom reprezentativcu ove države.
Mičel je rođen 1996. godine, igra na poziciji štopera, nosio je dres Vonderersa i VaiBOP-a, a dres reprezentacije Novog Zelanda nosio je na šampionatu sveta za fudbalere do 20 godina.
Mičel, pored novozelandskog, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ima i državljanstvo Hrvatske.
Na Marakni se trenutno nalazi na probi.

(Youtube/Adam Mitchell)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Hrvat" već stigao na Marakanu, Zvezda sprema tim za Ligu šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016

Mladi defanzivac koji je učestvovao na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina već se nalazi na stadionu Rajko Mitić i pokušaće da uveri čelnike Crvene zvezde da zaslužuje ugovor sa našim najtrofejnijim klubom...Kako prenosi Mocartsport 20-godišnji štoper Adam Mičel, reprezentativac Novog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.