Juventus-Lion 7. avgusta  Masakriraće nas u Torinu

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 21:57

Juventus-Lion 7. avgusta " "Masakriraće nas u Torinu"

Predsednik Olimpika iz Liona Žan Mišel Ola smatra da će francuski klubovi biti u značajno podređenom položaju u revanšima Lige šampiona.

Liga 1 je prekinuta i na taj način biće gotovo pet meseci pauze do prve sledeće zvanične utakmice protiv Juventusa u osmini finala Lige šampiona.

Najavljeno je da će se taj meč igrati tek 7. avgusta i u Lionu smatraju da u tom slučaju ne bi imali nikakvu šansu da odbrane prednost od 1:0 iz prve utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Rečeno nam je da ćemo revanš protiv Juventusa u Torinu odigrati 7. avgusta", rekao je Ola i obrazložio svoj stav:

"Ako se ne usvoji naš apel da se prvenstvo Francuske nastavi, onda ćemo i mi i Pari Sen Žermen biti izmasakrirani od ekipa koje će biti u punoj fizičkoj spremi", smatra predsednik Liona.

Italijanska Serija A će najverovatnije biti nastavljena, ali tačan datum još uvek nije određen.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.