Juventini vređaju ceo srpski narod?

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventini vređaju ceo srpski narod?

Kada se tako posmatra, ali teško da je to namera...

Bilo je kišno majsko veče, Juventus pred titulom, i mislima već na revanšu polufinala Lige šampiona protiv Monaka.

Torino se isprsio pred gradskim rivalom koji nije ispustio ni bod u šampionatu kod kuće do tog meča. Praktično želeli su da sa 19 pobeda na "Areni" završe prvenstvo, ali nije im uspelo.

Poraz jesu izbegli, posle Ljajićeve majstorije, muk na stadionu.

Nakon toga eksplozija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << isključenje Akve, Mihajlović na terenu i on je morao u svlačionicu.

Bukvalno ceo stadion ga je vređeo uz uzvik "Ciganski Srbine", u stvari Italijani koriste podrugljiv izraz "Zingaro" za sve balkanske narode.

Sudija nije reagovao.

"Znate, taj stadion je prelep i akustičan, i sve se čuje, valjda će četvrti sudija čuti ako ovoga puta budu pevali isto. Nije lepo, ne vređaju samo mene nego čitav narod. I vreme je da to prestane", kaže Mihajlović.

On je posle prolećnog derbija bio na utakmici Juventusa i Monaka četiri dana kasnije i ponovo je bio meta uvreda Juventina.

Ironije radi, recimo i to da je par meseci pre nego što je Alegri postao trener Juventusa, "Stara dama" čekala odluku Kontea, i da je Mihajlović bio viđen kao zamena.

Ali, tada je Konte ostao, da bi odšetao drugog dana priprema, pa je Juve reagovao i angažovao Alegrija, a Miha je ostao u Sampdoriji.



"Daćemo sve od sebe, svi moji timovi se ne bore samo, već igraju ofanzivno. Ako budemo pravi Torino, ako damo ono što možemo, imamo šanse"
, uveren je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.