Juve spremio zamenu za štopera

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve spremio zamenu za štopera

Defanzivac bi mogao da napusti ekipu ovog leta, ali u Torinu već imaju skovan plan.

Mehdi Benatija je u Juve stigao iz minhenskog Bajerna, odigrao je solidnu sezonu i očekivalo se da će biti standardan u postavi i naredne takmičarske godine.

Ipak, sve je više informacija o tome da bi Marokanac mogao da promeni sredinu ovog leta, a kao ozbiljan kandidat za njegov potpis pominje se Olimpik Marsej.

Francuski klub je propustio priliku da se vrati u Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona ove sezone, takmičenje u Ligi 1 su završili na četvrtom mestu, dok su u finalu Lige Evrope poraženi od madridskog Atletika.

Naredne sezone će još jače napasti povratak u elitu, a veruju da bi za to imali daleko veće šanse sa iskusnim Benatijom u odbrani.

Juve bi za pristojnu cenu pristao da ga proda, a izgleda da su mu "Bjankoneri" spremili i zamenu.

Naime, ukoliko bivši štoper Udinezea i Rome napusti Torino, njegovo mesto u ekipi bi mogao da zauzme Dijego Godin iz madridskog Atletika.

Iskusni Urugvajac bi bio idealno pojačanje za "Bjankonere", njegovo isksustvo bi im bilo od velikog značaja, kako bi mogao da pomaže mladim defanzivcima Ruganiju i Kaldari, koje Juve planira da gurne u vatru naredne sezone.

Ipak, o svotama se još uvek ne priča, tako da je za sada sve u domenu spekulacija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.