Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 20:30

Juve izgubio strpljenje, Vlahović na rasprodaji, nazire se novi klub?

Mnogo problema u ovom trenutku ima Dušan Vlahović. Srbin je na udaru navijača, dugo nije dao gol, čitave sezone vuče povrede, a otpao je na poslednjem treningu pred kup sa Interon. Juventus je tek drugi put u dekadi stao pre finala, pa sada ostaje da sačuvaju Ligu šampiona (ako im ponovo ne oduzmu bodove) i eventualno pokušaju da osvoje LE.
Šta će biti sa Dušanom?
Prema nekim informacijama, Juventus je spustio cenu i probaće da vrati novac uložen u Srbina.
Ali, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nemoguća misija, pala mu je cena zbog godine u kojoj se očekivalo mnogo više, stigao je povređen na Mundijal i to je itekako uticalo na igre, ali i na plasman Srbije.
Sada se postavlja pitanje da li Juventus ima strpljenja?
Izgleda da ne, neki porede situaciju sa Anrijem koji je kraće trajao u dresu „Bjankonera“ nego Vlahović. Danas vodeći italijanski sportski dnevnici tvrde da bi cena mogla da bude 60 miliona evra plus bonusi, da naš napadač gleda ka Primeri gde navodno Atletiko želi da ga dovede. Ovo nije nova želja Simeonea, on traži napadača umesto Morate. Napadać bi bio plaćen novcem od Žoao Feliksa, mada ni otkup Portugalca od Čelsija nije siguran. Pomenimo da se za Vlahovića raspitivao Junajted, ali i oni moraju da se reše par igrača, Srbin nije prva opcija, iako je Veghorst samo na pozajmici, a Marsijalovo vreme je isteklo. Junajted pokušava da uzme Kejna, kao i alternativu mladog Irca Fergusona. Ovog 18-godišnjaka će gotovo je sigurno prodati, a već su navodno dogovorili dolazak iskusnog Žoao Pedra iz Votforda. Ako Ferguson stigne na „Old Traford“, sigurno da neće slati ponudu za Vlahovića, pa u ovom trenutku Španija ostaje realnija opcija.
Juventus za vikend igra u Bolonji u nedelju uveče, Vlahović će biti na klupi…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.