Juve - Četiri opcije za jedno mesto u veznom redu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Četiri opcije za jedno mesto u veznom redu!

Masimilijano Alegri želi još jednog centralnog vezistu, ova četiri fudbalera su na radaru kluba.

Juventus iza sebe ima sjajnu sezonu, nastavili su dominaciju u Italiji, osvojili duplu krunu, ali su se u Ligi šampiona ponovo zaustavili na poslednjem stepeniku, poraženi su u velikom finalu od madridskog Reala.

U Italiji su apsolutno dominantni već više od pola decenije, ali su svesni da će se veliki broj klubova u Italji ovog leta dobro pojačati, te će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << im konkurencija biti jača nego prethodnih godina.

Zbog toga žele dobro da se pojačaju, a jedan od prioriteta u letnjem prelaznom roku biće angažovanje centralnog veziste.

Čini se da su najviše zagrizli za fudbalera Sevilje Stivena N'Zonzija, ali Sevilja neće da poklekne, jedina šansa "Stare dame" je da plati klauzulu od 40 miliona evra i tako veže ruke upravi sa "Sančez Pizhuana".

To je svakako visoka cena, pa su se u upravi "Bjankonera" okrenuli i nekim drugim opcijama.

Jedna od njih je Emre Džan iz Liverpula, koji bi svakako bio daleko jeftiniji. Čeka se odluka nemačkog reprezentativca o produžavanju ugovora sa Liverpulom, ukoliko ne potpiše novo saradnju sa "Redsima" Juve će svim silama krenuti po njegov potpis.

Druga opcija je Blaz Matuidi, za kog je Juve interesovanje pokazivao i pre godina dana. Ipak, Francuz je ostao u Parizu, ali bi sve sada moglo da se promeni. Matuidi traži od uprave PSŽ-a da ga pusti da ide, videćemo da li će završiti baš u Juventusu.

Treća alternativa za N'Zonzija je srpski reprezentativac i fudbaler Čelsija Nemanja Matić. Nije tajna da bi Alegri rado video vezistu "Plavaca" u svojim redovima, a Matiću bi mesto na "Bridžu" moglo da bude i ugroženo, kako je sve bliži prelasku u London Tiemu Bakajoko iz Monaka. U tom slučaju Matić će najverovatnije zatražiti promenu sredinu, a Juve bi čini se bio idealna opcija za srpskog fudbalera.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.