Junajted pronašao pojačanje na Pirinejima?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pronašao pojačanje na Pirinejima?

Čelnici kluba sa "Old Traforda" žele da ojačaju odbranu.

Već smo pisali, "Đavoli" su zainteresovani prevashodno za pojačanja u štoperskom bedemu.

Za sada se čini da su daleko od transfera igrača poput De Lihta, Kulibalija ili Ramosa, bez nastupa u Ligi šampiona Englezi moraju da pokušavaju sa ogromnim novcem da privuku željena imena.

Međutim, po pisanju AS-a igrača iz Real Betisa mogu dovesti i pored toga da ih nema u LŠ uz izbegavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << visokih naknada. Radi se o levom beku tima iz Sevilje Žunioru Firpu.

Španski mediji prenose da su emisari engleskog kluba već u u Španiji gde pregovaraju oko potencijalnog transfer dvadesetdvogodišnjeg levog beka, problem može napraviti Real Madrid koji mladog Španca vidi kao naslednika za Marsela.

Spominje se da je za usluge Firpa potrebno izdvojiti sumu od oko 30 miliona evra, što za oba pomenuta tima nije neki trošak.

Ipak, postavlja se pitanje da li je levi bek stvarno prioritet Solskjerovom timu ako već tu imaju Luka Šoa koji je prethodnu sezonu odigrao na visokom nivou.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.