Jokanović: Ne kopiram Gvardiolu

Izvor: N1 televizija, 14.Sep.2018, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Ne kopiram Gvardiolu

Fulam nije dobro otvorio sezonu u Pemijer ligi i nakon poraza u prva dva kola ubrzo se iskupio pobedom nad Barnlijem i remijem sa Brajtonom. U narednom kolu "Kotidžersi" igraju protiv šampiona Mančesater Sitija, a novinare je zanimao odnos menadžera Fulama Slaviše Jokanovića i Pepa Gvardiole.

U subotu 16. avgusta na Etihad stadionu tim srpskog menadžera igraće protiv aktuelnog šampiona, a neki novinari su uporedili stilove dvojice trenera:

"Ne koristim stil Pepa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Gvardiole, koristim svoj stil i svoje igrače. Mi ne možemo da se poredimo, on je jedan od najuspešnijih menadžera i pokazao je kako igra može da se menja i da funkcioniše na najvišem nivou i zbog toga treba da ima poštovanje, jer je napravio jedan veoma važan korak u igri", rekao je Jokanović.

Novinare je zanimalo da li u nekim segmentima Fulam kopira Gvardioline zamisli:

"Kopiranje je samo po sebi loše. Nije ni toliko lako kopirati na ovom nivou. Mi pokušavamo da se prilagodimo i razumemo igru tako da možemo da je iskoristimo za naše dobre rezultate. Sledi nam teška utakmica i veliki test, ja sam i dalje mlad menadžer. Moramo da se prilagodimo Premijer ligi - ovo je tim sa ogromnom istorijom i mi moramo da uradimo sve što možemo kako bismo postali konkurentni za Ligu šampiona u budućnosti", izjavio je 50-godišnji srpski stručnjak.

Jokanović je trenersku karijeru započeo 2007. godine u beogradskom Partizanu, a do sada je u Engleskoj bio trener Votforda i Fulama. Radio je još u Bugarskoj, Tajlandu, Španiji i Izraelu.

Fulham boss Slavisa Jokanovic on Guardiola comparisons: “I don't use his style, I use my style and my players.

We cannot compare, he's one of the most successful managers, he showed similar style and it's possible to play the way his team [do] in this competition.“ pic.twitter.com/NrBz2MgAZw

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokanović: Ne kopiram Gvardiolu

Izvor: B92, 14.Sep.2018

Fulam Slaviše Jokanović je pokazao u prethodna dva kola da će imati važnu ulogu u nastavku sezone u Premijer ligi, a koliko veliku videćemo u subotu...Tim sa Krejven kotidža je nakon dva startna poraza pobedio Barnli i remizirao u Brajtonu, a predstojećeg vikenda gostuje šampionu Mančester sitiju...Duel...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.