Jedan pogodak i - Liga šampiona?

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan pogodak i - Liga šampiona?

Hrvat sjajnim golom na jučerašnjoj utakmici podigao sebi cenu.

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino zainteresovan je za fudbalera Ajntrahta Antu Rebića, pišu ostrvski mediji.

Hrvat je dospeo u centar pažnje nakon sjajnog pogotka na jučerašnjoj utakmici kada je njegova reprezentacija dobila Argentinu sa 3:0.

Ovo nije prvi put da se "Pevci" interesuju za njega pošto su 2013. ponudili pet miliona funti RNK Splitu kako bi ga doveli.

Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fiorentina poslala bolju ponudu i dovela ga u svoje redova, a ovog leta će postati punopravni član Ajntrahta nakon što je proveo godinu dana na pozajmici.

Nemci ne bi imali ništa protiv da ga prodaju, ali za minimalnu cenu od 26 miliona funti kako bi vratili uložena sredstva u napadača, ali i podmirili Fiorentinu kojoj ide određeni procenat od naredne prodaje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.