Jasan znak, ovaj dvojac sigurno napušta Barsu!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 18:50

Jasan znak, ovaj dvojac sigurno napušta Barsu!

Napravili su prvi korak ka promeni sredine.

Jasno je, Barsi je potrebna totalna revolucija.

Kike Setijen je već bivši, a jasno je i da će veliki broj igrača napustiti "Kamp Nou".

Kako prenose španski mediji, prvi će sredinu promeniti Ivan Rakitić i Martin Brajtvajt.

Naime, oni su izneli svoje stvari sa "Kamp Nou", ispraznili su ormariće, što je jasan znak da se rastaju sa klubom.

Rakitić je u Barsu stigao 2014. godine iz Sevilje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upisao je 310 nastupa u dresu "Blaugrane", postigao je 36 golova i sa Kataloncima osvojio četiri titule u Primeri, četiri trofeja u Kupu kralja, trofej Lige šampiona, dva Superkupa Španije, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

Sva je prilika da će se vratiti u Sevilju, što je navodno i sam zatražio, a jasno je i da će ga na "Sančes Pishuanu" dočekati širom raširenih ruku.

Brajtvajt je na iznenađenje mnogih stigao na "Kamp Nou" u februaru tekuće godina, Barsa je dobila dozvolu da se pojača van prelaznog roka, zbog teških povreda Luisa Suareza i Usmana Dembelea.

Odabrali su iskusnog Danca, platili su Leganesu otpusnu klauzulu od 20 miliona evra za njegove usluge, upisao je 11 nastupa i postigao jedan pogodak, jasno, pauza zbog pandemije je omogućila Suarezu da se oporavi za nastavak sezone, pa je postalo jasno da je angažovanje Brajtvajta bilo nepotrebno.

Sada je postao višak, pisalo se da ima ponude iz Premijer lige, prate ga Vest Hem i Everton, a Englesku dobro poznaje jer je dve godie nosio dres Midlsbroa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trinkijeri trlja dlanove, reprezentativac Srbije stavio paraf! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020

Gotovo je...Iako se spekulisalo da bi mogao da napusti Minhen, čak i da bi karijeru mogao da nastavi u Fenerbahčeu, Vladimir Lučić je ostao veran Bavarcima...Kako je potvrđeno i od strane kluba, bivši košarkaš Partizana i Valensije potpisao je novi ugovor sa minhenskim Bajernom...Ovaj 31-godišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.