Jang bojs saopštio lošu vest, Sulejmanija čeka duža pauza

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jang bojs saopštio lošu vest, Sulejmanija čeka duža pauza

Veliki hendikep za šampiona Švajcarske. Srpski internacionalac mora na dužu pauzu zbog povrede stopala.

Aktuelni šampion Švajcarske i jedan od učesnika grupne faze Lige šampiona saopštio je u utorak da Miralema Sulejmanija čeka višenedeljna pauza zbog povrede stopala.

Bivši fudbaler Partizana, Herenvena, Ajaksa i Benfike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povredio je levo stopalo u duelu sa Tunom na kojem je postigao gol i upisao asistenciju.

Jang bojs je na Tviteru saopštio da će Sulejmani biti van stroja narednih deset nedelja, a to znači će pauzirati do sredine februara.

Šampion Švajcarske odigraće do kraja godine još dva takmičarska meča, a potom sledi pauza do 2. februara kada Jang bojs gostuje Ksamaksu u šampionatu.

Ukoliko oporavak bude išao po planu Miralem Sulejmani bi mogao da se vrati na teren krajem februara i pomogne svom timu na gostovanju Luganu.

U najboljem slučaju Sulejmani će preskočiti duele sa Juventusom, dva sa Ksamaksom, Tunom i Cirihom, a koliko srpski internacionalac znači za igru Jang bojsa svedoči i podatak da je u tekućoj sezoni postigao 9 golova i zabeležio 11 asistencija u svim takmičenjima.

Miralem Sulejmani fällt mit einem Fussbruch, den er sich im Spiel gegen Thun zugezogen hat, rund 10 Wochen aus.

Gute Besserung, Miralem!  #BSCYB pic.twitter.com/IdW2FoDds3

— BSC Young Boys (@BSC_YB) 11. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.