Jang Bojs izgubio derbi i prvo mesto pred meč sa Zvezdom

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 21:01

Jang Bojs izgubio derbi i prvo mesto pred meč sa Zvezdom

Fudbaleri Ciriha savladali su kod kuće Jang Bojs u derbiju švajcarskog prvenstva rezultatom 3:1 i preuzeli od ekipe iz Berna vodeću poziciju na tabeli.

Ovo je bio drugi poraz rivala Zvezde u Ligi šampiona u domaćim okvirima ove sezone, i drugi na strani.

Strelci za Cirih bili su Kongoanac Džonatan Akita u 6. minutu, Hrvat Nikola Katić u 28. i Krasnići u 11. minutu nadokande.

Elia je četiri minuta kasnije postigao, ispostaviće se, jedni gol za aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona koji će za tri dana ugostiti beogradske crveno-bele u ključnoj utakmici za oba tima za opstanak u Evropi.

Obe ekipe imaju po bod u grupi, osvojen u međusobnom duelu na Marakani.

Pred ekipom Baraka Bahara je veliki izazov u Bernu gde Jang Bojs, kada su u pitanju mečevi u prvenstvu, nije poražen još od 19. marta 2022. godine.

I tada je Cirih odneo pobedu.

Jang Bojs je meč protiv istog rivala u subotu uveče počeo u sastavu: Raćiopi, Benito, Garsija, Kamara, Blum, Ugrinić, Niase, Males, Nsame, Elia, Koli.

Igrali su još: Žoel Monteiro, Ganvula i Janko.

Za Cirih inače igra nekadašnji fudbaler Napretka Nikola Boranijašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JANG BOJS U LOŠEM RASPOLOŽENJU DOČEKUJE ZVEZDU: Izgubili su meč i prvo mesto na tabeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Imaju utakmicu manje sa kojom mogu da se vrate na čelnun poziciju...Fudbaleri Jang bojsa poraženi su od Ciriha rezultatom 3:1 u derbiju 15. kola švajcarskog šampionata tri dana pred meč protiv Crvene zvezde koji će odlučivati o tome ko će se iz Lige šampiona plasirati u Ligu Evrope...Džonatan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.